A Medisave és Synlab

„OKOSLELET NYEREMÉNYJÁTÉK”

nyereményjátékának hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata

Általános ismertető

A Medisave Kft. (1119 Budapest, Andor utca 21/C; Cégjegyzékszáma: 01-09-918244; adószáma: 13924902-2-43) (továbbiakban Szervező) által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag azon bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes, természetes személy (a továbbiakban: Játékos vagy Résztvevő) vehet részt, aki igénybe veszi a Medisave és Synlab “Okoslelet” szolgáltatását a www.medisave.hu/okoslelet weboldalon bemutatott feltételekkel és elérhetőségek valamelyikén, valamint a Játék időtartama alatt kitölti a számára emailben megküldött Okoslelet értékelő és személyes kórelőzmény kérdőívet az email tartalmának és a kérdőívek tájékoztatásának megfelelően és megadja elérhetőségét a sorsolás eredményének közléséhez (elektronikus elérhetőség). A játékban való részvételhez internetelérés és elektronikus levélcím szükséges.

A Játékban való részvétel további feltétele, hogy a Játékos kifejezetten elfogadja a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Synlab Hungary Kft. (cégjegyzékszám: 01 09 923956), mint szponzor dolgozói és alvállalkozói és ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. 

Játék időtartama: 2021. május 13. csütörtök 00:00:00 óra – 2021. augusztus 31. kedd 23:59:59 óra.

A Játékban kizárólag az okoslelet szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó Synlab vérvételi csomagok vesznek részt a www.medisave.hu/okoslelet weboldalon, valamint a https://www.synlab.hu/lakossagi/leiras/okoslelet/ weboldalon közölteknek megfelelően.

 

Jákét menete:

A Játékos a játék ideje alatt igénybe veszi az okoslelet szolgáltatást az okoslelet szolgáltatással elérhető Synlab vérvételi csomagok valamelyikével. Minden Játékos a játék időtartama alatt a játékban egyszer vehet részt. Játékos a vérvételi lelete, majd az okoslelet kézhezvétele után 48 órán belül értékelő e-mailt kap a vérvételkor megadott email címére, melyben Játékos két kérdőívhez kap elérést. Az egyik kérdőív magában az emailben található és az okoslelet szolgáltatással kapcsolatos visszajelzés küldésére szolgál, míg a másik kérdőív, amely a Játékos kórelőzményével és életmódjával kapcsolatos, egy Játékos számára személyre szabott linken elérhető (melynek eléréséhez szükséges információ az emailben található). A kérdőíveknek vannak kötelezően és nem kötelezően kitöltendő részei. A játékban való részvétel feltétele legalább mindkét kérdőív kötelező részeinek a kitöltése és a játékos elérhetőségének (email cím) pontos megadása. A nyereményjátékban való részvétel további feltétele, hogy a kitöltendő felületen játékos egyértelműen és pontosan azonosítsa magát a vérvételkor megadott adatai függvényében.  A játékban való részvétel további feltétele, hogy Játékos elfogadja a Medisave cookie szabályzatát, adatvédelmi nyilatkozatát, valamint jelen Adatkezelési- és részvételi szabályzatot.

Okosleleten megtalálható személyes adatok:

 

A megnyerhető ajándékok az alábbiak: A játék fődíja egy “Prémium okostablet (2020-as 128GB, WiFi,   2160 x 1620 felbontás, egyedi operációs rendszer, 8Mpx kamera)”, a játék további díjai: 5x “Synlab 220+ tápanyag (táplálékintolerancia vizsgálat) dietetikai tanácsadással”, valamint 5x “Synlab Manager csomag”

A sorsolásra 2021. szeptember 3-án, pénteken 14:00-kor kerül sor a Medisave székhelyén a cég ügyvezetője és két tanú társaságában. A sorsolás során először az egyéb díjak kerülnek kisorsolásra végül pedig a fődíj. A sorsolásról jegyzőkönyv készül. A sorsolás nem nyilvános. A sorsolás során pótnyertesek nem kerülnek meghatározásra.  Egy játékos legfeljebb 1 db nyeremény átvételére jogosult. A nyertesekkel a nyertesek által megadott email címen vesszük fel a kapcsolatot abban részletezve a nyeremények átvételének vagy felhasználásának módját. A fődíjat postai úton küldjük el a nyertes számára. A nyertes Synlab csomagok a sorsolást követő 1 éven belül használhatóak fel.

 

Nyeremények:

A promóció ideje alatt 11 db (azaz tizenegy darab) nyeremény nyerhető meg.

FŐDÍJ:

1x – Prémium okostablet (2020-as 128GB, WiFi, 2160 x 1620 felbontás, egyedi operációs rendszer, 8Mpx kamera) (egy darab)

A nyeremény leírása:

2.5 GHz-es 6 magos processzor, 10.2″-os kijelző 2160 x 1620 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső memória, elő (1.2 Mpx) és hátlapi (8 Mpx) kamera, 174.1mm x 250.6 mm x 7.5 mm-es méret. A tömege: 490 g.

A nyeremény a nyertes számára 45 napon belül kiszállításra kerül a kiszállítási cím megerősítését követően.

A nyeremény meghatározott, és nem átruházható. Sem a nyeremény egésze, sem egy része készpénzre nem váltható. A Szervező fenntartja a változtatás jogát, azonos, vagy magasabb értékben. A Szervező beleegyezése nélkül a nyertes nem ruházhatja át másra a nyeremény átvételének jogát.

EGYÉB DÍJAK:

5x “Synlab 220+ tápanyag (táplálékintolerancia vizsgálat) dietetikai tanácsadással” (5 darab)

A nyeremény leírása:

A táplálékintolerancia lassan már Európában is népbetegségnek számít, hiszen az emberek több mint negyven százalékának a mindennapjait keseríti meg. A betegség oka a bél falának megváltozott, zavart felszívó funkciója. Károsodott permeabilitás (áteresztő képesség) esetén ugyanis részlegesen lebomlott táplálékmolekulák is a keringésbe jutnak, az aktiválódó immunrendszer által termelt IgG-típusú ellenanyagok pedig változatos tünetek megjelenéséhez vezetnek. A fokozott permeabilitás (leaky-gut szindróma, áteresztő bél szindróma) kialakulásában több tényező is szerepet játszhat: bélflóra megváltozása, hyperaciditás, egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, fertőzések, tartósítószerek, alkohol, nikotin, stressz, stb. A kialakult immunválasz gyulladást indukál, mely krónikussá válhat, az egész szervezetben tüneteket okozva, nem csak a gyomor-bélrendszerben.
https://www.synlab.hu/termek/taplalekintolerancia-vizsgalatok-220-tapanyag-ingyenes-dietetikai-tanacsadas

A nyeremény meghatározott, és nem átruházható. Sem a nyeremény egésze, sem egy része készpénzre nem váltható. A Szervező fenntartja a változtatás jogát, azonos, vagy magasabb értékben. A Szervező beleegyezése nélkül a nyertes nem ruházhatja át másra a nyeremény átvételének jogát.

5x “Synlab Manager csomag” (5 darab)

A nyeremény leírása:

Manager csomagunk segítségével felmérheti egészségi állapotát. Egyetlen vérvétellel széleskörű információt kap szervezete működéséről. A csomag mindazon hölgyek és urak egészségi állapotáról nyújt információt, akiknek életmódja fokozott (akár szellemi, pszichikai vagy fizikai) megterheléssel jár, nagyobb stressztűrést kíván és emiatt fokozott kockázattal bírnak különböző betegségek kialakulására.
https://www.synlab.hu/termek/manager-csomag

A nyeremény meghatározott, és nem átruházható. Sem a nyeremény egésze, sem egy része készpénzre nem váltható. A Szervező fenntartja a változtatás jogát, azonos, vagy magasabb értékben. A Szervező beleegyezése nélkül a nyertes nem ruházhatja át másra a nyeremény átvételének jogát.

 

A nyertesek értesítésének menete

A nyereményre jogosult Játékos email értesítést kap az általa a játék során megadott email címre. Minden nyertes legfeljebb két email értesítést kap a sikeres sorsolásról és a nyereményének átvételi módjáról. Az első emailt a sorsolást követő 24 órán belül, a másodikat pedig az első email kiküldését követő 5-10 napon belül. A nyerteseknek a második email megérkezését követően 10 munkanapon belül kell visszaigazolniuk nyereményüket ahhoz, hogy átvehessék vagy felhasználhassák azt. A fődíjat a nyertes csak hiánytalanul kitöltött szállítási információk megadásával (ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően) veheti át nyereményét.

Amennyiben a nyereményre jogosult Játékos nem fogadja el a nyereményét vagy időben nem jelez vissza, az automatikusan nem lesz felajánlva a soron következő játékosoknak. A nyeremény sorsáról ez esetben Szervező jogosult dönteni. A hiánytalan szállítási információk (ahogy a játék során is a hiánytalan és helyes személyes és kapcsolattartási adatok) megadása a Játékos felelőssége.

A fődíj futárszolgálat útján kerülnek kézbesítésre. Szervező egyszer kísérli meg a kézbesítést. Amennyiben a csomag nem kerül átvételre, visszaérkezik Szervezőhöz és a fődíj Szervezővel egyeztetve még 14 munkanapon belül személyesen átvehető, utána az átvétel meghiúsultnak tekintendő.

Az egyéb díjak a Synlab Magyarország Kft. felajánlásában kerülnek kisorsolásra. Nyertes elérhetőségét Szervező megosztja a Synlab Magyarország Kft-vel akik a nyertesekkel kapcsolatba lépnek és tájékoztatják nyerteseket a csomagok felhasználási módjáról. Az egyéb díj nyertesei erről a folyamatról a sorsolást követően emailben részletes tájékoztatást kapnak.

 

A Játékban való részvétel egyéb feltételei:

Egy email címmel több játékos nem regisztrálhat a nyereményjátékra, ilyen esetben az adott email címmel regisztrált összes játékos kizárásra kerül. A Játékos felel az általa megadott email cím helyességéért. Ennek későbbi módosítására nincs lehetőség.

Az online adatkitöltők egyes esetekben ellenőrzik a bevitt (személyes) adatok helyességét és azok elírása esetén Játékost figyelmeztetik, azonban ettől függetlenül a játékban való részvétel során minden adat megadása Játékos felelőssége. Ezek későbbi módosítására nincs lehetőség. Helytelenül megadott adatok esetén Játékos a játékból kizárásra kerülhet.

A játék során a Játékos egyéb (már kezelt) személyes adatai és a Játék során megadott adatok nem kerülnek összekapcsolásra így a nyertesek kizárólag az email cím alapján kerülnek beazonosításra, így a nyeremény átvételéhez szükséges információkat a megadott email cím felhasználója kapja kézhez. A Játékos semmiféle ezzel kapcsolatos problémára a későbbiekben nem hivatkozhat.

Szervező nem vállal felelősséget azért, amennyiben a Játékos bármilyen a jelen részvételi szabályzatban meghatározott kötelezettsége miatt esetlegesen bármely más nyereményjátékban való részvételében korlátozottá válik.

 

A Résztvevő tudomásul veszi:

1. hogy az OKOSLELET NYEREMÉNYJÁTÉKnyereményjáték technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ez által ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerverszámítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása.

2. hogy Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, a Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a Játékban való részvétel, így különösen a megadott linkekre történő bejelentkezés, illetve az információk bármilyen beküldése késedelmet szenved, vagy nem valósul meg.

3. hogy amennyiben a Játékos játékhoz szükséges adatok beküldése (kérdőívek kitöltése) közben bezárja a böngésző ablakot, vagy ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező kizárja a felelősségét a Weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező az e pontban (fejezetben) írtakból fakadó, játékkal kapcsolatos mindennemű felelősségét kizárja.

 

Szabályok módosítása és felelősség kizárása

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a Játék oldalain. A Játékra regisztráló Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A Szervező bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű. A Szervező kizárja a játékra regisztráló résztvevők, Szervezővel és a Játék lebonyolításában részt vevő, ahhoz kapcsolódó bármely fent megnevezett társaságokkal szembeni igény érvényesítésének lehetőségét, a Szervező bármely a Játékban hozott döntésével kapcsolatban. Szervező továbbá kizárja a beküldés során a játékba regisztráló személy által szolgáltatott hibás, illetve hamis adatokból eredő minden felelősségét. A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibákért.

A Szervező nem vállal felelősséget a nyeremények kézbesítésének késedelméből, elmaradásából eredő problémákért. A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésükért Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremények másra át nem ruházhatók, készpénzre át nem válthatók. A nyeremények utáni Szja fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb, esetlegesen felmerülő költségek a Játékost terhelik (pl. módosítási kérések, egyeztetések telefonköltsége, stb.). A Játékos pályázata elküldésével tudomásul veszi, hogy adatai valóságtartalmáért mindenkor helytállni tartozik. A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésükért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával/szolgáltatójával szemben érvényesítheti.

 

A Szervező kiemelt jogai

Szervező jogosult kizárni Játékból azt a játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

Amennyiben a Játék során visszaélés vagy tisztességtelen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékból kizárja azt a Játékost, továbbá esetlegesen megtegye a szükséges jogi lépéseket azzal a Játékossal szemben, aki

a) a nyereményjáték internetoldalának, a kérdőívek oldalainak vagy az abban alkalmazott technológiák feltörésével, vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a Játék során előnyhöz jutni,

b) megpróbálja a játék lebonyolításáért felelős személyeket befolyásolni,

c) visszaél más Játékos regisztrációs adataival (pl. Email címmel).

A Szervező jogosult a nyertesek névsorát a promóciós weboldalán vagy egyéb online felületén nyilvánosságra hozni. Ekkor kizárólag a nyertesek neve vagy email címe jelenik meg.

 

Adatkezelés

Adatkezelő megnevezése: Medisave Kft. (1119 Budapest, Andor utca 21/C; Cégjegyzékszáma: 01-09-918244; adószáma: 13924902-2-43); elérhetősége: Telefonszám: +36 70 624 1452; Email: ;

A Játékos a Játékban való részvétellel:

1. tudomásul veszi, hogy adatai valóságtartalmáért mindenkor helytállni tartozik. A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésükért a Szervező nem vállal felelősséget.

2. feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott e-mail címét, továbbá nyertessége esetén nevét a nyerteslista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait a Szervező és a nyereményjáték lebonyolításában részt vevő személyek a nyereményjáték lebonyolítása céljából a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeljék;

3. tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek jelen nyereményjátékhoz, továbbá későbbi reklám/promócióhoz Szervező által történő felhasználásához, legfeljebb a nyereményjáték végét követő 7 éven belül, területi- és alkalom béli korlátozás és külön díjazás nélkül;

4. feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Játék lebonyolítása során a jelen szabályzatban meghatározott célból felhasználja;

5. kijelenti és kifejezetten szavatol azért, hogy amennyiben a nyereményt szeretné felajánlani közeli hozzátartozója részére és Szervező ezt jóváhagyja, úgy a közeli hozzátartozó személyes (kapcsolattartási) adatait a Szervező rendelkezésére bocsátani jogosult;

6. tudomásul veszi, hogy Szervező a Játékosok adatait a jelen fejezetben meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel. Szervező tájékoztatja a játékban résztvevőket, hogy Szervező adatfeldolgozót jogosult igénybe venni és számára a Játékosok adatait jelen tájékoztatóval összhangban továbbítani.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező vonatkozó érvényű adatkezelési nyilatkozata elolvasható a https://medisave.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ weboldalon. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: 1119 Budapest, Andor u. 21/c. címen vagy az e-mail címen.

Az a nyereményre jogosult Játékos aki a SYNLAB Hungary Kft. (cégjegyzékszám: 01 09 923956) által felajánlott nyereményeket megnyerte, adatainak a Synlab Hungary Kft.  felé történő továbbításával hozzájárul személyes adatainak a Synlab Hungary Kft. általi kezeléséhez a nyeremények átadásának lebonyolítása céljából összhangban a Synlab Hungary Kft. https://www.synlab.hu/lakossagi/leiras/adatkezelesi-tajekoztato szerinti adatkezelési tájokoztatójával.

Ezen kívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos bírósághoz fordulhat.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremény átadása előtt kérelmezi.

A játékosnak promóció lebonyolítása céljából felvett személyes adatait a Szervező a promóció lebonyolítását követő 6 hónapig őrzi meg. A Szervező adó-nyilvántartási kötelezettségének teljesítéséhez szükséges adatokat 8 évig őrzi meg.

Játékos, mint a személyes adatok kezelésével érintett írásban az alábbiakat kérelmezheti az adatkezelőtől vagy adatfeldolgozótól:

a) tájékoztatást személyes adatai kezeléséről (feldolgozásáról),

b) személyes adatai helyesbítését, és

c) személyes adatai törlését (zárolását). 

Játékos az adatkezelési és adatfeldolgozási tevékenységgel kapcsolatos kérelmeivel, nyilatkozataival a fentiekben meghatározott elérhetőségeken fordulhat az adatkezelőhöz (illetve az adatfeldolgozóhoz).

Játékos kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről.

Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseire Szervező a kérelem beérkezését követő 30 napon belül írásban köteles választ adni az Ön számára.

Ezenkívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve – választása szerint a Szervező székhelye, vagy a Játékos lakóhelye szerint bírósághoz fordulhat.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei:

Postacím: 1530 Budapest, Pf.:5
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon:+36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail:
honlap: www.naih.hu

 

Egyéb szabályok

A résztvevő tudomásul veszi, hogy az „OKOSLELET NYEREMÉNYJÁTÉK” promócióban való részvétele előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat, és e mulasztás nem eshet a Szervező, továbbá a lebonyolításban esetlegesen részt vevő bármely más személy terhére.

A Synlab Hungary Kft. a nyereményjáték együttműködő partnere és szponzora, mint az egyéb díjak felajánlója. A Synlab Hungary Kft. nem szervezője a nyereményjátéknak.

A Játékról információk találhatóak a www.medisave.hu/okoslelet-nyeremenyjatek és a https://www.synlab.hu/lakossagi/leiras/okoslelet/ promóciós weboldalon. A részletes szabályzat a Játék ideje alatt a a www.medisave.hu/okoslelet-nyeremenyjatek weboldalon érhető el.

A Játékos a Játékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt.

Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat, illetve a nyeremények változtatásának jogát fenntartja.

Budapest, 2021. április 30. napja

Medisave Kft.

Szervező